Als ouder altijd op de hoogte!


Als ouder altijd op de hoogte!

Als klant van Pluk de Dag kunt u zien hoe uw kind de dag heeft doorgebracht via het digidagboek. In chronologische volgorde worden de activiteiten, eten, drinken, slapen, verschonen en spelen van uw kind, zichtbaar gemaakt. Daarnaast kunt u uw persoonlijke gegevens van uzelf en uw kind inzien en heeft u inzage in uw factuurhistorie.
oudercommissie kinderopvang Pluk de dag

Onze oudercommissie

Wij vinden het belangrijk dat ouders inspraak hebben binnen Pluk de Dag Kinderdagverblijf. Daarom hebben wij een oudercommissie. Het belangrijkste doel van de oudercommissie is het bewaken en bevorderen van de kwaliteit van de opvang.

Zij geven o.a. adviezen over veiligheid, voeding, openingstijden, tarieven en pedagogisch beleid. Voor onze beide locaties hebben wij één oudercommissie. Voor vragen, suggesties of informatie kun je via email een bericht sturen.


 Wie zitten er in de oudercommissie?

oudercommissie kinderopvang Pluk de dag

Rianne - Breda

Mijn naam is Rianne Santbergen en ik ben getrouwd met Bart. In het dagelijks leven werk ik als internist. Sinds januari 2020 gaat onze zoon Stijn (augustus 2019) naar Pluk de Dag en sinds afgelopen zomer ook onze dochter Sophie (maart 2021).

Wij hebben voor Pluk de Dag gekozen vanwege de kleinschalige, persoonlijke opvang met verticale groepen en ruime openingstijden.Stijn en Sophie gaan op maandag en dinsdag naar de opvang en we lezen dan met veel plezier de verslagjes en observaties en halen ’s avonds een vermoeid maar blij kind op.

Als je weet dat je kind in goede handen is bij het kinderdagverblijf dan kun je met een gerust hart gaan werken. Ik vind het belangrijk dat de kwaliteit van opvang hoog blijft en ik denk dat input vanuit de ouders hierbij onmisbaar is. De komende jaren hoop ik een bijdrage te kunnen leveren via de oudercommissie.

oudercommissie kinderopvang Pluk de dag

Klaartje - Breda

Hallo! mijn naam is Klaartje en onlangs heb ik me aangesloten bij de Oudercommissie van Pluk. Ik ben mama van Leia (april 2020) en sinds juli komen we drie dagen in de week over de vloer bij Pluk in Breda.

Ik was onder de indruk van hoe het er bij Pluk uitzag, hoe wij werden ontvangen en erg blij dat ze ook met wasbare luiers werken!  Ook de app vond ik erg fijn, vandaar dat we hebben gekozen voor Pluk. In mijn ervaring is medezeggenschap erg belangrijk maar vaak heel lastig om in te vullen voor een organisatie omdat mensen zich niet snel aanmelden.

Als ik dan kan helpen, dan doe ik dat graag. Naast dat mijn tijd nu veel wordt opgeslurpt door Leia, werk ik als strategisch adviseur in een ouderenzorgorganisatie in Tilburg. De momenten dat ik mijn handen vrij heb, probeer ik te naaien of te breien. Leiaś kledingkast puilt uit als ik ook niet snel iets voor mezelf ga breien!

Ik vind het belangrijk dat de ouderencommissie een goed contact heeft met de KDV én met de andere ouders. Vooral is deze tijd is het wat lastig om met elkaar in contact te staan.  Ik hoop dat alle ouders de oudercommissie goed weten te vinden met allerhande vragen, zorgen, opmerkingen en complimenten! 

Tanja - Oosterhout

Hi!

Mijn naam is Tanja Donkers en ik ben gelukkige mama van Rijn en Mara. Rijn is inmiddels bijna vijf en alweer een jaar weg van Pluk, maar hij heeft ontzettend genoten van alle aandacht, activiteiten, maar vooral ook knuffels en geborgenheid.


Mara is nu twee en gaat iedere dag met plezier naar de kindjes zoals zij het noemt om samen met haar vriendinnen te kleien, kleuren, met de poppen te spelen, of de slaapkamer op stelten te zetten.


Zelf ben ik werkzaam als projectleider bij de Nationale Zwembond. Een functie die het ene moment zorgt dat ik fijn vanuit huis kan werken, maar het andere moment ook de maximale openingstijden van Pluk de Dag vraagt om zo op en neer naar Nieuwegein te kunnen rijden.


Fijn om dan te ervaren dat Mara nog steeds met enthousiasme op staat om naar de opvang te gaan en dat ook Rijn nog geregeld binnen rent om zijn favoriete leidsters knuffels te verkopen.

Meer informatie over onze locaties 

Tel: 076 - 571 2890

Druivenstraat 3, 4816 KB

 planningdruivenstraat@kdvplukdedag.nl  

Registratienummer Landelijk Register 406034175

Tel: 0162 -  450 256

Dillehof 9, 4907 BG

planningdillehof@kdvplukdedag.nl

Registratienummer Landelijk Register 173547813