kinderdagverblijf Oosterhout


Kinderdagverblijf Oosterhout


Bij Kinderdagverblijf Pluk de Dag voelen kinderen zich snel thuis.  Bij ons komt jouw kind namelijk terecht in een huiselijke omgeving. Door de vertrouwde sfeer voelen ze zich vrij om zichzelf stap voor stap te ontwikkelen.

Doordat ons kinderdagverblijf in Oosterhout kleinschalig is, kunnen we elk kind de aandacht geven die het verdiend. Bij ons mag jouw kind helemaal zichzelf zijn. Samen spelen of juist liever even alleen, bij ons mag het allemaal.

kinderdagverblijf Oosterhout

Kinderdagverblijf Oosterhout Pluk de Dag

Beweging is belangrijk voor ieder kind. Wij zorgen er met alle plezier voor dat ook jouw kind voldoende beweging krijgt. Lekker gymmen, bewegen op muziek of meedoen aan de peuteryoga. Bij ons kinderdagverblijf in Oosterhout kan het allemaal.


Samen met uw kind gaan wij dagelijks naar buiten, zodat jouw kind zoveel mogelijk in contact komt met de natuur. Even lekker buiten zijn doet iedereen immers goed!


Zo nu en dan maken we een bijzonder uitstapje, bijvoorbeeld naar de kinderboerderij. Is het minder goed weer? Dan bakken we toch gezellig koekjes! Bij al deze activiteiten staat veiligheid, aandacht en kwaliteit voorop.
kinderdagverblijf Oosterhout

Vertrouwen en veiligheid

In ons kinderdagverblijf zorgen we dagelijks voor voldoende rust, duidelijkheid en structuur, zodat uw kind goed weet wat hij of zij kan verwachten.


Hierdoor ontwikkelen kinderen een sterker gevoel van vertrouwen en veiligheid, waardoor ze zich nog beter kunnen ontwikkelen. Om deze reden heeft ons kinderdagverblijf in Oosterhout een vaste dagindeling. De indeling is dagelijks hetzelfde, maar de activiteiten die we ondernemen zijn elke dag verschillend.


Zo weet jouw kind na een tijdje goed wat hij of zij kan verwachten en is er toch voldoende afwisseling. Baby’s zijn hierop uiteraard een uitzondering. Zij hebben een eigen dagritme.
kinderdagverblijven oosterhout

De juiste begeleiding bij kinderdagverblijf Oosterhout

Bij ons kinderdagverblijf in Oosterhout hebben we twee groepen. Jouw kind wordt onderdeel van een vaste groep en krijgt begeleiding van minimaal twee vaste pedagogisch medewerkers. Prettig voor jouw kind om telkens vaste gezichten te zien. Daarnaast is het voor jou als ouder ook fijn om een vast aanspreekpunt te hebben.

Van alle gemakken voorzien

Ons kinderdagverblijf in Oosterhout is van alle gemakken voorzien. Zelf hoef jij geen eten, drinken, potjes groenten en fruit mee te nemen. Dit wordt allemaal door ons verzorgd.

   Het fijne is dat jij hiervoor niets extra’s betaald.    

Het is onderdeel van onze complete dienstverlening. Ook luiers en flesvoeding wordt door ons verzorgd. De enige dingen die jij voor jouw kind meeneemt is verschoning en slaapbenodigdheden.

Geen enkel kind is hetzelfde en daar passen wij onze kinderopvang op aan.Wij bieden jouw kind alle handvatten om zich te ontplooien.


Wil je meer informatie over ons kinderdagverblijf in Oosterhout of heb je vragen neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag met het vinden van een fijne plek voor jouw kind.


        kinderdagverblijf Oosterhout

Locatie Oosterhout

Kinderdagverblijf Pluk de dag Oosterhout

 Tel: 0162 -  450 256

Dillehof 9, 4907 BG

Oosterhout

 planningdillehof@kdvplukdedag.nl

Registratienummer Landelijk Register 173547813