Kinderdagverblijf Breda


Kinderdagverblijf Breda


Kinderdagverblijf Pluk de Dag biedt een vertrouwde tweede thuis voor jouw kind.  We creëren een vertrouwde, veilige omgeving waar kinderen van 0 tot 4 jaar zich goed kunnen ontwikkelen.

Ons kinderdagverblijf in Breda is kleinschalig, waardoor kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen.  Bij Pluk de Dag krijgen kinderen de benodigde structuur, rust en duidelijkheid, zodat ze een sterker gevoel van vertrouwen en veiligheid ontwikkelen.

Samen spelen met anderen of juist lekker alleen. Bij ons kinderdagverblijf in Breda krijgt uw kind de ruimte om helemaal zichzelf te zijn.

kinderdagverblijf Breda

Pluk de Dag kinderdagverblijf Breda

Bij ons kinderdagverblijf in Breda brengen we kinderen in aanraking met de natuur en zorgen we voor voldoende beweging. Dit kan in de vorm van peutergym, peuteryoga of muziek. Maar ook tochtjes naar het bos, samen koekjes bakken of uitstapjes naar de kinderboerderij behoren tot de activiteiten. Bij alle dingen die wij doen staan veiligheid, kwaliteit en aandacht op nummer één.
Samen soep eten op kinderdagverblijf Pluk de dag

Een duidelijke dagindeling

Voor kinderen is het belangrijk om te weten waar ze aan toe zijn. Om deze reden werken wij altijd met een vaste dagindeling. Met zo’n vast dagritme weten kinderen op een gegeven moment wat ze kunnen verwachten. Hierdoor voelen kinderen zich comfortabel in onze omgeving en ontwikkelen ze een sterk gevoel van vertrouwen en veiligheid. Voor elke activiteit is een vast tijdstip. Dit geldt zowel voor eten en drinken, als voor spelen en slapen. Voor baby’s geldt dit echter niet. Baby’s hebben uiteraard hun eigen dagritme.
pedagogische begeleiding kinderdagverblijf Breda

Pedagogische begeleiding

Bij ons kinderdagverblijf in Breda hebben we twee groepen. Jouw kind wordt onderdeel van een vaste groep en krijgt begeleiding van minimaal twee vaste pedagogisch medewerkers. Prettig voor jouw kind om telkens vaste gezichten te zien. Daarnaast is het voor jou als ouder ook fijn om een vast aanspreekpunt te hebben.

Ons Kinderdagverblijf in Breda biedt comfort

Ons kinderdagverblijf in Breda voorziet u van een totaalplaatje. Jouw kind wordt volledig verzorgd,
zonder dat je daar veel voor moet regelen. Wij zorgen voor eten, drinken broodmaaltijden,
fruit en potjes groenten.

  Je betaalt hier niets extra’s voor.  

Ook flesvoeding en luiers zijn erbij inbegrepen.
De enige dingen die je voor jouw kind meeneemt
zijn slaapbenodigdheden en verschoning. Geen enkel kind is hetzelfde en daar passen wij onze kinderopvang op aan.

Wij bieden jouw kind alle handvatten om zich te ontplooien. Wil je meer informatie over ons kinderdagverblijf in Breda of heb je vragen neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag met het vinden van een fijne plek voor jouw kind.

contact met kinderdagverblijf Breda

Locatie Breda

Kinderdagverblijf Pluk de dag Breda

 Tel: 076 - 571 2890

 Druivenstraat 3, 4816 KB
Breda

 planningdruivenstraat@kdvplukdedag.nl