kinderopvang Breda


Kinderopvang Breda

Kinderdagverblijf Pluk De Dag biedt een veilig tweede thuis voor kinderen. Een huiselijke, vertrouwde omgeving waar baby’s, dreumesen en peuters zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Onze kinderopvang in Breda is kleinschalig, waardoor jouw kind centraal staat. Bij ons krijgen kinderen de rust, structuur en duidelijkheid die ze nodig hebben, zodat ze een sterker gevoel van veiligheid en vertrouwen ontwikkelen.

Samen spelen met andere kinderen of juist lekker alleen.
Bij kinderdagverblijf Pluk De Dag kan jouw kind helemaal zichzelf zijn.

Buitenspelen bij kinderopvang Breda

Kinderopvang Breda: Pluk de dag

Bij kinderdagverblijf Pluk De Dag brengen we jouw kind zoveel mogelijk in contact met de natuur en zorgen wij voor voldoende beweging. Bijvoorbeeld in de vorm van peutergym, muziek en peuteryoga. Maar ook koekjes bakken, uitstapjes naar het bos en de kinderboerderij horen daarbij. Bij alles wat wij doen staat veiligheid, kwaliteit en aandacht voorop.
lunch bij pluk de dag breda

Een vaste dagindeling

Rust, structuur en duidelijkheid is voor kinderen belangrijk. Daarom werken wij met een vaste dagindeling. Door een vast dagritme weet jouw kind na een tijdje wat hij of zij kan verwachten. Hierdoor voelen kinderen zich meer op hun gemak en ontwikkelen ze zich beter. Spelen, eten, drinken en slapen gebeurt altijd op vaste tijden.  Baby’s zijn hierop een uitzondering. Uiteraard hebben zij hun eigen dagritme.
spelen bij Pluk de dag Breda

De beste begeleiding

Onze kinderopvang in Breda bestaat uit twee groepen. Jouw kind komt terecht in een vaste groep met minimaal twee vaste pedagogisch medewerkers. Fijn voor jouw kind om altijd vaste gezichten te zien. Dit zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving. Natuurlijk is dit ook als ouder prettig, zo heb jij altijd een vast aanspreekpunt.

Onze kinderopvang in Breda biedt gemak

Onze kinderopvang in Breda biedt een totaalplaatje. Jouw kind wordt volledig verzorgd en daar hoef je zelf bijna niets voor te regelen. Voor eten, drinken, potjes groenten, fruit en broodmaaltijden wordt allemaal gezorgd.

  Hier betaal je niets extra’s voor.  

Zelfs luiers en flesvoeding zit bij de prijs inbegrepen. Jij hoeft enkel verschoning en slaapbenodigdheden
mee te nemen voor jouw kind. Geen enkel kind is hetzelfde en daar passen wij onze kinderopvang op aan. Wij bieden jouw kind alle handvatten om zich te ontplooien.

Wil je meer informatie over ons kinderdagverblijf in Breda of heb je vragen neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag met het vinden van een fijne plek voor jouw kind.


contact kinderdagverblijf Breda

Locatie Breda

Kinderdagverblijf Pluk de dag Breda

 Tel: 076 - 571 2890

 Druivenstraat 3, 4816 KB
Breda

 planningdruivenstraat@kdvplukdedag.nl