kinderopvang Oosterhout


Kinderopvang Oosterhout


Kinderdagverblijf Pluk De Dag is een veilig tweede thuis voor kinderen. Bij ons komt jouw kind terecht in een vertrouwde en huiselijke omgeving, waar ze zich op een goede manier kunnen ontwikkelen.

Onze kinderopvang in Oosterhout is kleinschalig, waardoor wij elk kind de aandacht kunnen geven die het verdiend. Rust, duidelijkheid en structuur zijn belangrijke waarden binnen onze kinderopvang.

Kinderen ontwikkelen hierdoor een sterk gevoel van vertrouwen en veiligheid, waardoor ze zich nog beter ontwikkelen. Bij ons kan ieder kind helemaal zichzelf zijn. Gezellig spelen in een groepje of juist lekker even alleen.

   Bij Pluk de Dag mag het allemaal.  

kinderopvang oosterhout

Kinderopvang Oosterhout Pluk de Dag

Als ouder weet jij waarschijnlijk maar al te goed hoe belangrijk beweging voor jouw kind is. Bij onze kinderopvang in Oosterhout zorgen wij ervoor dat jouw kind elke dag de benodigde beweging krijgt. Bijvoorbeeld in de vorm van peuteryoga, muziek en peutergym.


Daarnaast brengen wij kinderen zoveel mogelijk in contact met de natuur. Elke dag even de frisse neus halen doet iedereen immers goed. Daarnaast maken we zo nu en dan een bijzonder uitstapje, zoals bijvoorbeeld naar de kinderboerderij.  Bij alles wat we met jouw kind ondernemen staan veiligheid, aandacht en kwaliteit voorop.
eten bij kinderopvang pluk de dag inOosterhout

Een vast dagritme bij kinderopvang Oosterhout

Elk kind heeft baat bij voldoende rust, duidelijkheid en structuur. Daarom heeft elke dag in onze kinderopvang een vaste indeling. Dat betekent echter niet dat elke dag hetzelfde is. De indeling van de dag is hetzelfde, maar de activiteiten die uw kind doet verschillen per dag.


Eten, slapen en spelen gebeurt wel altijd op vaste tijden. Zo weet jouw kind na een tijdje goed wat hij of zij kan verwachten. Een uitzondering hierop zijn de baby’s. Zij hebben uiteraard hun eigen ritme.
kinderopvang oosterhout pluk de dag

De beste begeleiding

Onze kinderopvang in Oosterhout is opgedeeld in twee groepen. Jouw kind wordt onderdeel van een vaste groep en krijgt begeleiding van minimaal twee vaste pedagogisch medewerkers.  Zowel voor de ouder als voor het kind is dit prettig. Zo is er altijd een vast gezicht en aanspreekpunt.

Een totaalplaatje

Wanneer je op zoek bent naar het totaalplaatje op het gebied van kinderopvang, dan ben je bij onze kinderopvang in Oosterhout aan het juiste adres. Jouw kind wordt dagelijks uitstekend verzorgd, zonder dat je er van alles voor moet meenemen.

Drinken, eten, fruit, potjes groenten en broodmaaltijden worden allemaal door ons verzorgd. Je betaalt hier niets extra’s voor. Dit is namelijk onderdeel van onze dienstverlening. Ook flesvoeding en luiers zijn hierbij inbegrepen.

   Hier betaal je niets extra’s voor.   

Het enige dat je meeneemt zijn slaapbenodigdheden en verschoning. Jouw kind krijgt bij ons de ruimte om zich optimaal te ontplooien. Wij bieden jouw kind hiervoor alle handvatten.  Wil je meer weten over onze kinderopvang in Oosterhout?


contact kinderopvang Oosterhout

Locatie Oosterhout

Kinderdagverblijf Pluk de Dag Oosterhout

 Tel: 0162 -  450 256

Dillehof 9, 4907 BG
Oosterhout

 planningdillehof@kdvplukdedag.nl